Raikas lehtikaalisalaatti

Lehtikaali on jo pitkään kuulunut suosikkeihini ja kehittelinkin Kohokohtaan raikkaan lehtikaalisalaatin ohjeen. Lehtikaalista saa aimo annoksen folaattia, A-, C- ja K-vitamiineja, omega 3:sia ja kuituja. Yllärinä myös proteiini, jota saat lehtikaalista n. 3 g per 3 dl. Lehtikaali tarvitsee voimakkaan makunsa vuoksi raikkaita kumppaneita salaattilautaselle ja tässä mm. tuore ananas ja vesimeloni ovat aivan loistavia.

Nouda resepti Kohokohdasta: Raikas Kale

Raikas lehtikaalisalaatti © Hanna Stolt | Gurmee.net

Raikas lehtikaalisalaatti © Hanna Stolt | Gurmee.net

Nouda resepti Kohokohdasta: Raikas Kale

Raikas lehtikaalisalaatti © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Vire-smoothie © Hanna Stolt | Gurmee.netAamun aprikoosikerrosherkku © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje