Joogismuuti eli vadelma-gojimarja smoothie

Tämä ohje on joogaopettajakurssilla tarjoilemani menun aloitusjuoma. Ihanan raikas ja kauniin puna-oranssi juoma, joka lataa akut täyteen hyvää energiaa ja ravinteita. Hieman jännitti miten blenderini kestää ison määrän smoothien tekoa, mutta hyvinhän tuo pärjäsi eikä ylikuumentunut rankassakaan käytössä. :)

Alta löydät smoothien ohjeen. Tein siitä skaalatun, kahden hengen annoksen, mutta lisäsin myös alkuperäisen isomman satsin jolla saat kerralla täyden kannullisen smoothia.

Joogismuuti eli vadelma-gojimarja smoothie

2:lle

Ainekset

 • 1 banaani
 • ½ rasiaa kotimaisia pakastevadelmia
 • ½ veriappelsiinin hedelmäliha
 • 1 ½ rkl vedessä liotettuja gojimarjoja
 • 3 pehmeää taatelia (poista kivet)
 • n. 2 dl vettä

kannullinen

 • 4 banaania
 • 2 rasiaa kotimaista pakastevadelmaa
 • 2 veriappelsiinia
 • 5 rkl liotettuja goji-marjoja
 • 10 pehmeää taatelia
 • kannu puolilleen vettä (kun muut ainekset ovat jo kannussa)

Valmistus

Laita gojimarjat veteen likoamaan vähintään puoli tuntia aiemmin. Itse laitan marjat yleensä veteen ja jääkaappiin edellisenä iltana niin ne ovat aamulla heti valmiina. Kuori banaani ja veriappelsiini. Poista taateleista kivet.

Lisää ainekset tehosekoittimeen ja kaada sekaan vesi. Käynnistä tehosekoitin ja lisää tarvittaessa nestettä, kunnes koostumus on sopivan juoksevaa omaan makuusi.

Nauti aurinkoisen värinen juomasi heti!

Vadelma-goji smoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

 

Facebook Comments
Related Posts
Comments
 • Eltsu80

  Hei. Ostin sit Vitamixin Pro750 mallin ja aika pettynyt olen loppupeleissä… kannu on liian rohjo ja hankala pienemmille annoksille, esim pähkinävoi, joten aika usein jää kaappiin. Banaanijädenkin teko osoittautui hieman kinkkisemmäksi kuin olisin kuvitellut ennakkoon. Smoothieita on tullut tehtyä ja ne on silkkisiä… siitä pisteet. Keittoja jos haluaisi tehdä lämpiminä, niin ääni on sitä luokkaa ettei omat eikä koirankaan korvat oikein kestä. Eli, edelleen, tehokas, mutta simppeli, blenderi on hakusessa :D ja mietin, että myyn tuon (tosin tappiolla) pois ja ostan joko Optimumin tai sit Nutrininjan tmv. jossa noiden pienempien annosten teko onnistuu paremmin… jos sulla tulee vielä lisää kokemuksia, niin mielelläni otan vastaan :D ottaa kyllä pattiin, kun kuvittelin Vitamixin olevan taivaan lahja ja hinta reilusti yli tonnin kuiva-ainekannun kanssa… ja nyt sit käyttökerrat voi laskea kahden käden sormilla :( .

Vastaa

Pääsisäisen suklaamunat sitruuna- ja suklaal-lakritsivaahdolla © Hanna Stolt | Gurmee.netVire-smoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje