Chia-fresca

Chia-fresca syntyy nopeasti parista aineksesta ja ravitsee upeasti. Kuvasta näkyy, että saatan välillä vähän innostua chia-siementen kanssa :) Vähemmälläkin pärjää, varsinkin jos koostumus muuten alkaa tökkiä ;)

Tsekkaa ohje palauttavan tehojuoman valmistukseen Novellesta!
Chia-fresca © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Vegaani paimenen piiras © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje