Vihersmoothien anatomia

Maukkaan vihersmoothien valmistaminen on varsinkin alkuun haastava tehtävä. Mokailin itse vihersmoothieurani alussa moneen kertaan ja välillä luovutinkin jo, koska smoothiet eivät yksinkertaisesti maistuneet hyvältä. Jotta muut välttyisivät samoilta mokilta ja pääsisivät nopeasti hyvään vauhtiin herkullisten ja terveellisten vihersmoothien kanssa, kokosin parhaat vinkit artikkeeliini Novelleen.

Käy kurkkaamassa vinkit sekä ihana mango-pinaatti-vihersmoothien ohjeeni Novellessa!
Vihersmoothien anatomia © Hanna Stolt | Gurmee.net

Vihersmoothien anatomia © Hanna Stolt | Gurmee.net

Vihersmoothien anatomia © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Viherjogurtti © Hanna Stolt | Gurmee.netZucchinirullat cashew-basilikatäytteellä © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje