Viherjogurtti

Tämä vihreä kasvijogurtti on yksi suursuosikeistani aamulla. Päälle hieman vihreää granolaa Aamupala-keittokirjani ohjeella, tai esim. Renée Voltairen rouskuvaa luomugranolaa (Ei maksettu mainos, niillä on Oikeasti sairaan hyviä myslejä ja granoloita!). Nam! “Jogurtti” syntyy hetkessä, eikä siinä ole “muuta”. Välttelen itse maitotuotteita, sillä saan niistä näppylöitä, ihan kirjaimellisesti. Tiesitkö muuten, että yksi pahoja aknen aiheuttaja on rasvaton maito?

Klikkaa ohje Novellen puolelta talteen!

Viherjogurtti © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pull apart laskiaispullaVihersmoothien anatomia © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje