Flunssan nujertaja -smoothie

Talvella jylläävät pöpöt ja tuntuu, että joka toinen tapaamani henkilö on flunssassa, influenssassa tai muussa talvisessa taudissa. Lapset tuovat päiväkodista tuliaisina oman annoksensa pöpöarmeijaan. En kuitenkaan suihki antibakteerisilla puhdistusaineilla ympäri kotiamme vaan panostan vastustuskykymme ruokkimiseen. Tässä oiva apu ovat ravinteikkaat smoothiet joita lapsetkin juovat mielellään.

Kurkkaa Novellen puolelta, millaisen vastustuskykyä vahvistavan smoothien kehittelin pomelosta ja parista muusta huippu raaka-aineesta!

Flunssan nujertaja -smoothie © Hanna Stolt

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kookosjogurtti ja omenakompotti © Hanna Stolt | Gurmee.netPull apart laskiaispulla

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje