Me Naiset – haastattelu: Näihin ruokiin terveysgurut eivät koske

Sain hiljattain kunnian osallistua Me Naiset -lehden haastatteluun, jossa listattiin eri “terveysgurujen” ruokia, joista joutuvat tai valitsevat kieltäytyä. Haastattelussa olivat lisäkseni Anette Palssa, Karita Tykkä, Virpi Mikkonen sekä Hanna Partanen. Oma suhtautumiseni ruokaan on nykyään hyvin sallivainen, joskin painotan ravintoani tietoisesti kasvisvoittoiseksi ja pyrin suosimaan satokaudessa olevia kasviksia, lähituotettuna aina kun mahdollista. Voi kuulostaa hankalalta, muttei oikeastaan ole. Päin vastoin, kaupasta on harvinaisen helppoa napata ostoskärryyn kauden kasviksia, sillä ne ovat yleensä edullisimpia ja helpoimpia löytää :)

Lue koko artikkeli Me Naiset -verkkosivulla.

Näihin ruokiin terveysgurut eivät koske | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Hyvän olon minttusuklaa © Hanna Stolt | Gurmee.netGastronaatin kurpitsakeitto © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje