Raikas karpalo-puolukkasorbetti

Joulupöytäämme on jo vuosia kuulunut GT-sorbetti joka raikastaa suun kalaruokapainotteisten alkupalojen ja perinteisempien laatikkoruokien ja joulukinkun välissä. Mutta mitä jos ei ole ginin tai sitrusjuttujen ystävä? No tässä ainakin yksi ihan mielettömän hyvä, raikas ja kotimaisista raaka-aineista syntyvä säihkyvän punainen karpalo-puolukkasorbetti joka toimii juuri erinomaisena raikastajana aterialla tai sitten sellaisenaan jälkiruokana tai muuten vaan herkutteluna ympäri vuoden :)

Luomani karpalo-puolukkasorbetin ohjeen löydät Novellen puolelta!

Raikas karpalo-puolukkasorbetti © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Piparkakkusmoothie © Hanna Stolt | Gurmee.netKyöhät ritarit © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje