Halloween lähestyy! Raa’at veriset kuppikakut juhlaan

Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net

Halloweenin juhliminen on minulle edelleen aika uusi juttu, kuten varmaan monelle muullekin suomalaiselle. Muutettuamme omakotitaloalueelle Helsingin ytimestä, on kuitenkin ovemme taakse alkanut ilmestyä karkki-keppostelijoita joka vuosittain.

Ensimmäinen vuosi oli täysi fiasko. En ollut valmistautunut koko juhlaan laisinkaan ja minulla oli tarjota vain jotain terveysherkkuja jotka eivät ehkä olleet suunnattu ihan lapsille. Voi niiden poloisten ilmeitä – lapset olivat varmasti odottaneet mehevää suklaa- ja karkkisaalista ja poistuivat oveltamme nolosti pakattujen raakaleivonnaisten ja energiapatukoiden kanssa.

Seuraavana vuonna päätin valmistautua ja tein pieniä karkkipussukoita valmiiksi, mutta lapsilla taisi olla edellisvuoden “herkut” turhan hyvin muistissa ja ovemme päätyi lähinnä kepposten kohteeksi.

Muutaman vuoden kuluessa olen hiljalleen kasvattanut Halloween-repertuaariani ja tänä vuonna päätin luoda veriset kuppikakut juhlapöytään. En ehkä tarjoa näitä juuri naapuruston lapsille ovella, mutta sitäkin mieluummin ystäville aterian päätteeksi tai kahvin kyytipojaksi.

Yhdistin kuppikakuissa kanelipullan maut jotka itse yhdistän amerikkalaiseen herkkuperinteeseen sekä puolukkakuorrutuksen joka paitsi tarjosi hyvän punaisen värin, myös istuu kotimaiseen jälkiruokaan erinomaisesti. Jos kuppikakkuja haluaisi viedä entistä verisempään muotoon, niihin voisi askarrella tai hankkia pienet teurastajan veitset päälle koristeeksi. Tai vaikkapa pääkallokarkkeja! :)

♥ Käy nappaamassa resepti Novellen puolelta! ♥ 

Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net

 

Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net

Raa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kasvislounas © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje