Korkean kynnyksen kokeilu

Bloggaamistani seuranneet ovat saattaneet huomata, etten ole erityisen aktiivinen pistämään naamaani mukaan juttuihin. Jotenkin on ollut kivempi pitää fokus tasan ruoassa ja ravintoloissa / kahviloissa / hyvinvoinnissa jne. Luomumeikeistä kirjoittaessani pohdin joskus, lisäisinkö mukaan omia kasvokuvia ennen ja jälkeen, mutta olen jättänyt nekin meikkeihin keskittyneille bloggaajille.

Hanna Stolt | Gurmee.netAsia joka kuitenkin on tässä parin vuoden ajan hautunut mielessä, on videoiden tekeminen. Olen pyöritellyt mielessäni erilaisia konsepteja ja tapoja ja yhtäkkiä pari viikkoa sitten sain puhelun joka käynnisti tämän pohdinnan uudelleen. Videoita niin, että keskiössä on taas ruoka, vai pitäisikö tässä pistää oma päänsä oikeasti likoon ja lähteä tekemään jotain mikä jännittää keskimääräistä enemmän. Päätös piti saada aikaan nopeasti ja päätin kokeilla.

Tällä viikolla filmasimme sitten pienen tiimin kesken kolme ruoka-aiheista videota jotka näkevät näillä näkymin päivänvalon ensi viikolla jo! Ilokseni sain tiimiin mukaan myös huippulahjakkaan Mama Make-upin Elinan joka piti huolta että (kerrankin) minulla on tukka kunnossa ja essu suorassa. Yleensä mitä tahansa juhlia, dinnereitä tai muita vastaavia järjestäessä oma ulkonäkö on se viimeinen asia mihin ehtii panostaa ja pääsääntöisesti otankin vieraat vastaan tukka pystyssä ja hiki otsalla ;) Ihanaa vaihtelua siis kun joku toinen huolehtii tästä puolesta.

Ja ruokakin oli hyvää ja tekemisen meininki oli jees, joten jos kestän katsella itseäni videolla ja vaikkapa pari muutakin innostuu videoiden tyylistä niin kenties niitä tulee tehtailtua muutama lisääkin ;)

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Täyteläistä polentaa sienten ja rapean lehtikaalin kera ja mieletön mangosalsa © Hanna Stolt | Gurmee.netRaa'at halloween kuppikakut © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje