Virkistävä hyvän vireen granolatorttu

Aamujen hämärtyessä huomaan tuntevani itseni väsyneemmäksi ja pieni lisävirkistys tekee terää. Novelle on tuonut markkinoille uudet, luonnollisemmin piristävät Vire-juomat. Päätin kokeilla, miten kuplajuoma käyttäytyy osana smoothiekulhoa ja tulos oli hauska: kuohkea ja kevyen tuntuinen smoothiekulho (lusikoitava smoothie), joka samalla virkistää ja täyttää!

Mielestäni joka päivä saisi alkaa pienellä arjen luksuksella ja niinpä kehittelin hyvän vireen granolatortun aamupalakirjani reseptin sekä tämän smoothiekulhokokeilun pohjalta. Valmistan granolatorttujen pohjat usein etukäteen ja säilytän niitä valmiina jääkaapissa tai pakkasessa. Tästä ohjeesta riittää yhteen isoon piirakkavuokaan tai neljään keskikokoiseen. Voit myös valmistaa muffinivuoissa pieniä granolakuppeja.

>> Nouda resepti Novellen puolelta! 

Hyvän vireen granolatorttu © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Matcha-inkiväärisuklaanapit © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje