Mansikkahalva-smoothiekulho

mansikkahalva-smoothiekulho © Hanna Stolt | Gurmee.net

Olet jo ehkä kuullutkin kirjastani Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta. 352 sivua pelkkää aamupalaa. Jep, olen siis hieman aamupalafriikki! Yksi suursuosikkini aamuisin on smoothiekulho eri muodoissaan. Syitä tähän on useita. Smoothiekulho on mielettömän helppo tehdä ja aineksena voi käyttää melkein mitä tahansa hedelmäkorista ja pakkasesta löytyy. Toisekseen smoothiekulhot pääsääntöisesti maistuvat todella hyvältä ja erityisesti pidän siitä, että ne pitävät nälkää pitkään. Oma kroppani esimerkiksi käsittelee kaurapuuron minuuteissa ja olen pian uudelleen nälkäinen. Smoothiekulhoon sen sijaan upotan jotain makeaa tai makeahkoa hedelmää, kasviksia, avokadoa… Siinä on siis kasa tuoreita ravinteita yhdessä tiiviissä paketissa, joilla kroppani hyrrää tunteja tyytyväisenä!

Tämä ohje on yksi viimeaikaisimpia smoothiekulhojani ja maku oli minusta aivan mahtava. Jos siis tykkää halvan mausta.

Mansikkahalva-smoothiekulho

Kahdelle

  • 1,5 avokadoa
  • 2 rkl tahinia
  • n. 2,5 dl (keskikokoinen pakasterasiallinen) mansikkaa
  • 10 mehukasta taatelia, kivet poistettuna
  • hasselpähkinämaitoa (voi korvata hyvin esim. mantelimaidolla, mutta pidän tässä hasselpähkinän mausta erityisesti)

Sekoita ainekset tehosekoittimella sileäksi “jogurtiksi”. Lisää hasselpähkinämaitoa hiljalleen koneen käydessä, kunnes koostumus on sopivan paksua, lusikoitavaa. Ripottele päälle tuoreita marjoja ja mysliä. Nauti!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Mansikka-suklaaraakakakku © Hanna Stolt | Gurmee.netAronia-mansikka-basilika-smoothiekulho © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje