Mustikka-valkoraakasuklaa sitruunalla ja timjamilla

Suosin suklaissa tummia variantteja, mutta salainen heikkouteni on valkoinen suklaa. Tällä ohjeella halusin luoda terveellisen version pikkupaheestani ja lopputulos ylitti odotukseni! Tavoitteenani oli luoda kesäksi entistä raikkaampi kesäsuklaa ja sellainen siitä tulikin, mutta en taida malttaa jättää tätä vain kesäherkuksi. Sitruuna, mustikka ja timjami voivat kuulostaa hieman eksoottiselta yhdistelmältä, mutta lupaan, että ihastut!

Voit valmistaa mustikkaisen kesäsuklaan raikkaan valkoisena tai viettelevän violettina versiona. Ainekset ovat samat, mutta valmistustapa eroaa hieman. Tee erä molempia pakkaseen valmiiksi ja luo oma supersuklaarasiasi.

RESEPTI Novelle.fi:n puolella :)

DSC_0945

DSC_0939 DSC_0950 DSC_0937 DSC_0963 DSC_0958 DSC_0965

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • katskuu

    Voi, tätä on pakko päästä testaamaan! T. Myös salaisesti valkosuklaan fani

    • Hanna

      Ihanaa! En siis ole yksin ;)

Vastaa

Parsakaali-spelttipastapaistos © Hanna Stolt | Gurmee.netMansikka-suklaaraakakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje