Mansikka-mascarponekakku

Vuodesta toiseen blogini ykkössuosikkeja on ollut Mansikka-mascarpone – jälkiruoka joka koostuu mansikasta sekä mascarponevaahdosta. Tänä kesänä päätin nostaa jälkiruoan uudelle tasolle ja loin tämän mansikka-mascarponekakun. Kesän paras herkku on syntynyt! Juuri ajoissa juhannuskarkeloihin :) Rapea murupohja (josta tarjolla myös gluteeniton versio), suussa sulava valkosuklaalla maustettu mascarponevaahto ja herkulliset mansikat yhdistyvät täydelliseksi makunautinnoksi.

Klikkaa Novelleen hakemaan resepti! 

Mansikka-mascarponekakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Raikkaan makuiset tyrni-kalkkuna-ruispalaset © Hanna Stolt | Gurmee.netSitruuna-yrtti-kaura-kala © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje