Kookosmacarons

Oletko joskus kokeillut tehdä macarons-leivoksia? Entä oletko onnistunut niissä? Minä en. Useista yrityksistä ja eri ohjeiden kokeilusta huolimatta. Ihan ensimmäinen yritykseni meni itse asiassa parhaiten ja siitä alkoikin sitten alamäki. Aloin pian ymmärtää miksi jotkut kertovat olevansa näiden pikku leivosten “riivaamia”.

Vuosi vuodelta arvostan ruoassa herkullisen maun lisäksi myös terveellisyyttä ja siksi kehittelin pääsiäisen alla perinteisistä macaronseista terveellisemmän version joka muuten onnistuu joka kerta!

Näissä kookosmacaronseissa on ihanan mehevä sisus ja rapea pinta, aivan kuten perinteisissäkin, mutta ravintoarvoiltaan nämä ovat aivan toista luokkaa! Lisäksi leivokset ovat tuhtia tavaraa joten yksi tai kaksi herkkuopalaa riittää kun taas perinteisiä macaronseja voi helposti popsia useammankin.

Pyöräytä satsi kookosmacaronseja kahvileiväksi tai pääsiäisen herkkupöytään ja värjää taikina esim. marjajauheilla iloisen väriseksi. Näitä luontaisia herkkuja voi hyvällä omatunnolla tarjota myös lapsille :)

Nappaa ohje Novellen puolelta :)

 

Kookosmacarons © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Hedelmäinen chia-parfait © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje