Hedelmäinen chia-parfait

Ihan parasta aamupalaa on chia-parfait eri herkuilla. Novellen puolelta voit käydä poimimassa tämän hetken suosikkiyhdistelmäni: tuoretta hedelmää, chia-vanukasta ja pähkinää. Kokeile myös marjoja hedelmien tilalla, mysliä pähkinärouheen tilalle jne. Vaihtoehtoja on rajattomasti!

>> Nappaa ohje Novellesta

Hedelmäinen chia-parfait © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Freekeh-pilahvi © Hanna Stolt | Gurmee.netKookosmacarons © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje