Raakaa runebergia

Runebergin päivää liputetaan tänä vuonna 5.2. ja ajattelin sen kunniaksi kehitellä perinnetortuista raa’an version. Olen hyvin nirso runebergintorttujen suhteen joten haaste oli melkoinen :) Ilokseni voin todeta, että onnistuin tehtäväsä mielestäni erinomaisesti. Näiden raakatorttujen leipomiseen ei tarvita pitkää raakaleivontakokemusta ja ne sopivatkin hyvin myös aloittelevan raakaleipurin harjoituksiin. Työkaluiksi tarvitset vain tehokkaan blenderin tai monitoimikoneen jolla saat taikinan ainekset kunnolla hienonnettua. Itse käytin torttutaikinan työstämiseen Kenwoodin monitoimikulhoa ja S-terää, kookoskuorrutukseen puolestaan Vitamix on lyömätön.

Ohjeen löydät Novelle.fi -sivulta.

 

ps. Pääkuvassa näkyvä Green Gaten liina on ihanasta Vanille Homesta lainassa :) Sopii pyyhkeeksi, mutta yhtä hyvin lautasliinaksi. Ihastuin näihin itse asiassa sen verran että lunastin yhden itselleni pysyvästi :)

DSC_0518

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Maa-artisokka-pinaattikeitto © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje