Uunissa paistettu avokado kananmunalla

Uuniavokado kananmunilla | Gurmee.net © Hanna Stolt

Uuniavokado kananmunilla

Nämä kananmunalla täytetyt avokadot ovat super helppoja ja hyviä! Syö aamupalaksi, iltapalaksi tai vaikkapa välipalana. Annoksessa on kaikki mitä tarvitset jotta jaksat pitkin päivää ja aivot hyrräävät tyytyväisinä. Jos haluat tehdä annoksesta paleon tai jos seuraat personal paleo codea, voit jättää annoksesta pois juuston – se on silti mielettömän hyvää!

  • 1 iso luomu avokado
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • (muita mausteita jos haluat)
  • parmesania raastettuna
  • tuoretta persiljaa tai muita yrttejä

Leikkaa avokado puoliksi ja poista kivi. Koverra hieman hedelmälihaa lusikalla tehdäksesi tilaa kananmunalle. Riko munat avokadon puolikkaisiin. Yritä saada keltuainen koloseen ensimmäisenä ja täytä sitten valkuaisella. Rouhi päälle merisuolaa ja mustapippuria, kuorruta parmesaanilla. Paista 200°C:ssa n. 15-20 min, kunnes kananmunat ovat kypsiä.

Tarjoile heti tuoreen persiljan tai muiden yrttien kera.

Uuniavokado kananmunilla | Gurmee.net © Hanna Stolt

Uuniavokado kananmunilla

This is such a treat you have no idea. Avocado tastes completely different when baked (The taste reminds me of chicken :) and the texture changes and becomes more firm. This is a fantastic dish for breakfast, late in the evening or as a snack. Basically it’s good when ever ;)

You’ll find the recipe in English on my Health Coaching website www.health360.fi.

Enjoy!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Ruusukerma-mansikkaleivokset | Gurmee.net © Hanna StoltKarppaajan lohikastike | Gurmee.net © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje