Gurmee-pannari

Gurmee-pannari | Gurmee.net

Gurmee-pannari

Meillä on leivottu viikon sisään pannaria ihan urakalla. Osin siksi, että kermaa oli jäänyt käyttämättä, osin siksi, että siihen iski vaan himo :) Olen koko pienen ikäni leiponut pannukakut aina Kirsti-tädin ohjeella ja se onkin mielestäni lähes täydellinen pannukakun ohje, mutta.. olen nyt puolivahingossa ja melkein tarkoituksella luonut tuosta ohjeesta täydellisen gurmee-pannarin ohjeen! Kokeile ja ihastu!

  • 5 dl kermaa
  • 5 dl täysmaitoa
  • 4 kananmunaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 0,5-1 tl kardemummaa (aivan olennainen osa ohjetta, älä jätä pois!)
  • 5 rkl voita sulatettuna (n. 25 g minun mitoilla)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa (Celtic/himalaja)

Sekoita ainekset keskenään. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 200°:ssa kunnes pannarin pinta on kullanruskea. Pannukakun pinnasta tulee ihana rapea ja sisus jää herkullisen mehukkaaksi. Nauti tuoreista marjoista tehdyn marjasoseen tai esim. vaahterasiirapin ja banaanisiivujen kera.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Joulukinkkupizza | Gurmee.netVästerbotten-juustopiiras | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje