Kana-vuohenjuustopasta

Kana-vuohenjuustopasta | Chicken goat cheese pasta | Gurmee.net

Kana-vuohenjuustopasta

Olen kolmatta päivää kahden lapsen kanssa kotona ja voin kertoa, että arki mullistui juuri pari päivää sitten. Arjen mullistuessa on kuitenkin asioita joista ei voi joustaa ja yksi niistä on hyvä kotona valmistettu ruoka. Pientä suunnitelmallisuuden puutetta on havaittavissa vielä ja eilen illalla kävinkin kaupassa puoli tuntia ennen sulkemisaikaa jotta saimme tälle päivälle ruokatarpeet. Eilen illalla piti siis keksiä nopeasti jokin helppo ja nopea ruoka jonka saan tarvittaessa valmistettua yksi lapsi kainalossa ja toinen hellan ääressä :) Tämä kana-vuohenjuustopasta on todella helppo ja maukas ruoka joka valmistuu hetkessä. Onnekseni nuorin tulokas nukkui läpi koko valmistusprosessin joten ruoanvalmistus oli extrahelppoa.

Söimme pastakastikkeen SunSpeltin fusilli spelttipastan kera – kiitokset SunSpeltille tuotenäytteestä! Todella maukasta pastaa jossa käytetty suola on himalajansuolaa joka ei vaikuta verenpaineeseen kuten tavallinen suola. Speltti on myös viljana maukas ja sopii monille joille ei tavallinen vehnä sovi. Keittoaika oli vain viitisen minuuttia ja sopi siis hyvin tähän teemaan “helppoa ja nopeaa”.

  • 900 g kanasuikaleita
  • öljyä paistamiseen (kookos / oliivi)
  • 1 prk pehmeää vuohenjuustoa
  • n. 2 dl kermaa
  • mustapippuria
  • suolaa (himalaja)
  • cayennepippuria
  • (parmesania + mustapippuria koristeeksi)

Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Paista kanasuikaleet öljyssä kypsiksi. Laita pasta kiehuvaan veteen ja mausta vesi suolalla. Kun pasta on kypsää, kaada se siivilään. Lisää pannulle kanasuikaleiden sekaan vuohenjuusto ja kermaa kunnes koostumus on omaan makuusi sopivan paksua/nestemäistä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja cayennepippurilla.

Tarjoile heti.

Pinnalle voi raasta parmesania ja rouhia vielä hieman mustapippuria myllystä.

 

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kurkumaista siikaa, fenkoli-papupaistosta ja valkoista risottoa | Gurmee.netJoulukinkkupizza | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje