Henkan joulusinappi kaloille

Tämä Henkan joulusinappi kaloille löytyi Ravintola Pastiksen Facebook-sivulta. Meillä sinapin keitteli tänä jouluna Kalle ja onnistui tehtävässään erinomaisesti! Tämä sinappi maistui herkulta niin kalojen kuin kinkunkin kera. Jos olet uuden vuoden juhlintaan tai muihin kemuihin suunnitellut kalaruokia, suosittelen kokeilemaan tätä sinappia lisukkeena – todella hyvää! Me ollaan täällä joulun jälkeen nautiskeltu välipalana ruisleipää, “pähkinävoita” johon palaan myöhemmin, graavilohta ja tätä “kalasinappia”. Nam :)

Kalasinappi | Gurmee.net

Kalasinappi

  • 2 dl sinappijauhetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl perunajauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl hienonnettua rakuunaa
  • 3 rkl konjakkia
  • ripaus hienoa merisuolaa

Sekoita kaikki aineet paitsi etikka ja rakuuna kattilassa. Kypsennä seosta miedolla lämmöllä kunnes sinappi sakenee. Anna jäähtyä hetki ja lisää joukkoon hienonnettu rakuuna ja etikka. Sekoita hyvin ja pakkaa purkkeihin. Säilytä sinappi jääkaapissa

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kurkumaista siikaa, fenkoli-papupaistosta ja valkoista risottoa | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje