Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Henkan joulusinappi kaloille

Henkan joulusinappi kaloille

Tämä Henkan joulusinappi kaloille löytyi Ravintola Pastiksen Facebook-sivulta. Meillä sinapin keitteli tänä jouluna Kalle ja onnistui tehtävässään erinomaisesti! Tämä sinappi maistui herkulta niin kalojen kuin kinkunkin kera. Jos olet uuden vuoden juhlintaan tai muihin kemuihin suunnitellut kalaruokia, suosittelen kokeilemaan tätä sinappia lisukkeena - todella hyvää! Me ollaan täällä joulun jälkeen nautiskeltu välipalana ruisleipää, "pähkinävoita" johon palaan myöhemmin, graavilohta ja tätä "kalasinappia". Nam :)Kalasinappi | Gurmee.net

  • 2 dl sinappijauhetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl perunajauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl hienonnettua rakuunaa
  • 3 rkl konjakkia
  • ripaus hienoa merisuolaa

Sekoita kaikki aineet paitsi etikka ja rakuuna kattilassa. Kypsennä seosta miedolla lämmöllä kunnes sinappi sakenee. Anna jäähtyä hetki ja lisää joukkoon hienonnettu rakuuna ja etikka. Sekoita hyvin ja pakkaa purkkeihin. Säilytä sinappi jääkaapissa

Fenkoli-papupaistos, kurkumaista siikaa ja valkoinen risotto

Fenkoli-papupaistos, kurkumaista siikaa ja valkoinen risotto

Joulusuklaata

Joulusuklaata

0