Pikaruokaa: aurapasta

Aurapasta | Gurmee.net

Aurapasta

Ei tarvitse pikaruoan olla kumisia hampurilaisia ja ranskiksia. Kotona saa hetkessä loihdittua herkullisen kana-aurajuustopastan parista raaka-aineesta ja lopputulos on tosi maukas! Meillä venähti päivällisen laitto myöhään joten päädyimme tällaiseen nopeaan pastaruokaan. Ai että maistui hyvältä!

 • 450 g kanan filésuikaleita
 • 3 pientä sipulia
 • 3 pienehköä valkosipulinkynttä
 • 1 pkt (vähän vajaa) aurajuustoa
 • 2-3 dl kermaa
 • mustapippuria myllystä
 • (suolaa)

Laita pastavesi kuumenemaan ja lisää pasta sekaan heti kun vesi kiehuu. Keitä ohjeen mukaan.

Paista kanan filésuikaleet kypsäksi voissa. Lisää sekaan silputtu sipuli sekä hienonnettu valkosipuli, kuullota hetki. Lisää sekaan kerma ja aurajuusto muruina. Kuumenna ja sekoittele kunnes juusto on sulanut sekaan. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa lisää suolaa. Kannattaa maistella.

Tarjoile pastan kera.

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
 • Wilski

  Olen onneton ruoanlaittaja, mutta sinulla on ihanan helppoja ja nopeita ohjeita. Kiitos niistä! En syö itte kanaa, niin mietin, että kai kanan tilalla voisi olla vaikkapa lohta?! Kai se niinkin ihan syötävää olisi.

  • Hanna

   Kiitos palautteesta! Ihana kuulla :) Lohi voisi hyvinkin toimia, samoin vaikka soijapalat, voisin kuvitella. Tosin soijapalat vaatii jo vähän enemmän aikaa.

Vastaa

Piparkakkutiramisu © Hanna StoltJouluinen banaanileipä | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje