Helpot viikunaviinerit

Helpot viikunaviinerit © Hanna Stolt

Helpot viikunaviinerit

Älyttömän helppo kahvipulla syntyy valmiista lehtitaikinasta ja mistä vaan hillosta. Tein tällaisia viikunaviinereitä lehtitaikinan jämistä. Linttasin lehtitaikinan palasia yhteen kunnes niistä tuli suunilleen hyvän kokoinen, ehkä vähän repaleinen levy. Voitelin levyt kananmunalla, laitoin teelusikallisen viikunahilloa keskelle ja ripottelin raesokeria päälle/reunoille. Sitten vaan paistetaan uunissa kypsäksi.

Kauniimpia viinereitä saa kun puolittaa valmiit voi/lehtitaikinalevyt ja toistaa saman käsittelyn kuin yllä. Helppoa ja hyvää :)

  • voi/lehtitaikinalevyjä
  • kananmunaa voiteluun
  • lempparihilloa
  • raesokeria

 

 

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Glögijuustokakku © Hanna StoltPiparkakkutiramisu © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje