Pahuksen macarons!

macarons

Pahuksen macaronsit

Pahuksen macaronsit!

Ei mulla muuta.

 

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • Jael

    No voihan nenä! Parempaa onnea ensi kerralla.Mun on pitänyt tehdä macaronseja jo iät ja ajat enkä ole vieläkään saanut tehtyä.Tosin viime vuonna petit fours-workshopissa tein niitä osittain ja ne onnistui hyvinkin,mutta kotona en ole koskaan vielä yrittänyt.

    • Hanna

      ;) Nyt on kuulemma täysikuu ja sen takia kaikki leivonnaiset epäonnistuu. Tykkäsin teoriasta heti kun kuulin sen ;) Mulla ensimmäinen satsi macaronseja (kuoria) onnistui parhaiten, sen jälkeen on tullut vähän kaiken näköisiä yritelmiä. Ensimmäiset kuoret tosin pilasin täytteellä jota varmasti parhaiten kuvaisi nimi “vihreä lima”. Jonain päivänä vielä… Petit fours -workshop kuulostaa mahtavalta!

Vastaa

Sienikeitto ja pieni sienipiiras | Gurmee.netTurtles-kakku | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje