Riisi-kanasalaatti

Riisi-kanasalaatti | Gurmee.net

Riisi-kanasalaatti

Tämä salaatti on eräs insalata di riso -variaatioistani. Salaatista tuli hyvin kanainen, sillä en osannut kaupassa arvioida montako koipea kanaa tarvittaisiin. Otin neljä. Kahdella tai kolmellakin olisi pärjännyt erinomaisesti. Ainakin salaatista tuli ruokaisa ja hyvää se oli joka tapauksessa! Pidän todella paljon näistä riisisalaateista kun niihin lisätään punaviinietikkaa sekä oliiviöljyä. Nämä kaksi yksinkertaista ainesosaa pitävät salaatin mehukkaana ja maukkaana. Ostan usein mieluummin kanankoipia kuin rintafileitä. Rintafileet ovat säännönmukaan aina kuivia kun taas koivissa on ehkä vähän enemmän perkaamista, mutta niissä oleva liha on myös paljon maukkaampaa ja mehevämpää koostumukseltaan. Olisin kaivannut salaattin hieman selleriäkin, mutta ajattelin tällä kertaa antaa armoa Kallelle ;)

 • 250 g täysjyväriisiä (kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan)
 • 1,5 punaista luomu paprikaa silputtuna
 • 5 luomu porkkanaa silputtuna
 • iso kourallinen, tai kaksi tuoretta pesiljaa hienonnettuna
 • 2 pientä punasipulia hienonnetuna
 • pussillinen pakasteherneitä sulatettuna
 • 4 kanankoipea perattuna
 • punaviinietikkaa
 • oliiviöljyä
 • mustapippuria
 • (suolaa)

Sekoita salaatin ainekset ja lisää sitten punaviinietikkaa, oliiviöljyä ja mustapippuria (sekä suolaa) maistellen.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Hulk-gratiini | Gurmee.netOmena crumble piiras ja kinuskikastike | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje