Hedelmäinen raakapuuro herättää pehmeästi

Sain vinkin Erica Palmcrantzin Raw Food (på svenska) keittokirjasta (Ica Bokförlag) ystävältäni ja olen vinkistä superkiitollinen. Kirja on täynnä ihan mielettömiä ohjeita ja käy myös läpi raakaruokailun perusteita selkokielellä ja yksinkertaisesti. Testasin heti ensimmäisenä yhtä aamupala-ohjeista: hedelmäpuuro sellerin kera. Kirjan kuvassa puuro on ihanan vihreää, mutta tästä minun tekemästäni tuli melkeimpä suklaisen väristä. Saattaa johtua siitä, että sekoitin kanelin suoraan hedelmien joukkoon sen sijaan että olisin vain ripotellut päälle. Hyvää puuro oli joka tapauksessa ja sopii erinomaisesti kuumiin kesäaamuihin. Alla oleva ohje on hieman muokattu alkuperäisestä.

Hedelmäinen raakapuuro

1 annos

Ainekset

  • 2 sellerin vartta (tai vähemmän jos sellerin maku ei miellytä)
  • 1 kiivi
  • 1 pieni omena
  • 1 päärynä
  • 1 tl kanelia (ceylon)
  • 1-2 rkl chia-siemeniä

Valmistus

Kuori hedelmät ja pilko reiluiksi paloiksi. Laita kaikki tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Ripottele päälle kanelia ja chia-siemeniä.

Hedelmäinen raakapuuro © Hanna Stolt

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Raw brunch - aamiaisosioRahkasämpylät © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje