Sokeriton marja-hedelmäjäätelö

Olen aivan rakastunut Vitamixiini. Olen hulluna jäätelöön, mutta sen sisältämät lisäaineet ahdistavat. Olen pohtinut miten saisin syötyä jäätelöä hyvällä omalla tunnolla ja tänään keksin herkullisen vaihtoehdon kaupan jäätelöille. Tämä jäätelö syntyy hetkessä, se on sokeriton ja superhyvää!

Marja-hedelmäjäätelö © Hanna Stolt

Terveellinen sokeriton marja-hedelmäjäätelö

Ainekset

  • n. 3 dl pakastemansikoita
  • n. 1,5 dl pakastevadelmia
  • n. 4-5 dl nektariinia paloiteltuna ja pakastettuna
  • n. 3 dl luonnon jogurttia

Valmistus

Määrät ovat “n.” koska oikeasti kaadoin vaan pakastepusseista loput marjat ja hedelmät suoraan blenderiin, mutta suunilleen noin ne määrät menivät. Nektariinit olin pilkkonut valmiiksi puolen litran minigrip-pussiin ja pakastanut yön yli. Jogurttia lisäilin kunnes koostumus oli mielestäni sopivaa, mutta kutakuinkin 3 dl siihen meni. Arvioisin :) Jos kaipaat makeutta, lisää sekaan hieman hunajaa.

Koko setti blendataan tasaiseksi ja jäätelö on valmista! Jos kaikki ei mene kerralla, kannattaa loput pakastaa vaikka jäätelöpuikoiksi – muotteja löytyy kaupoista. Tällaista jäätelöä kehtaisi tarjota lastenkutsuillakin.

Vastaavia herkkujäätelöitä voi tehdä vaikka mitä! Pakasta mielimarjasi, hedelmäsi ym. ja lisää hieman luonnonjogurttia joukkoon jotta jäätelömassasta tulee kermaisempaa. Kaikki kerralla blenderiin ja tasaiseksi massaksi. superhyvää ja terveellistä!

Marja-hedelmäjäätelö © Hanna Stolt

Berry and fruit ice cream

Facebook Comments
Related Posts
Comments
  • Pipsa

    Tämän nopeampaa ja kauniimman väristä jädeä ei olekaan! Se on jännä miten en koskaan ollut jäätelöihminen (edes kesäisin) ennen kuin aloin tehdä itse hedelmä- ja marjajäätelöitä, mutta nyt teen niitä lähes viikottain! Ne on vaan niin fressi ja hyvä välipala/jälkkäri :-)

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Kala-nuudelikeitto © Hanna StoltKanttarellipiirakka © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje