Appelsiini-vadelmasmoothie

Appelsiini-vadelmasmoothie © Hanna Stolt

Appelsiini-vadelmasmoothie

Pyöräytin aamulla itselleni raikkaan appelsiini-vadelmasmoothien. En osannut kuvitellakaan miten onnistunut makupari tuo olisi – mielettömän hyvää! Vitamixilla on luksusta väsäillä näitä smoothieita ym, kun laitteen putsaaminen on niin helppoa. Kun smoothie / keitto / mikävaan on valmis, pyöritetään vettä ja paria tippaa käsitiskiainetta pari minuuttia ja kone on pessyt itse itsensä. Ihanan helppoa. Lisäksi smoothiesta ja muistakin ruoista tulee upean tasaista. Heitän appelsiinitkin koneeseen siemenineen sekä sen ohuen vaalean kuoren kera (siinä on valtavasti ravinteita, samoin siemenissä!) ja mehusta tulee aivan tasaista, ei siemeniä tai muita roikaleita sattumina joukossa.

 • 0,5 pss tai pkt pakastevadelmia jäisinä
 • 3 pientä luomu appelsiinia kuorittuna (valkoinen kerros saa jäädä!)
 • muutama jääpala

Kaikki ainekset vaan blenderiin ja kunnolla sekaisin.

Ainekset blenderissä © Hanna Stolt

Ainekset blenderissä

Facebook Comments
Related Posts
Showing 4 comments
 • venkki

  Munkin suosikkini! On tosin pitäny ruokavalion vuoks lisätä hieman maitoo mukaan, mut silti ihanaa! Ne appelsiinin hedelmäliha sattumat on superhyviä:)

  • Hanna

   Saanko udella minkä ruokavalion vuoksi lisäät maitoa? Voisin kokeilla itsekin, tulisi varmaan vielä smoothimpi :)

 • Sari

  Tämä kuulostaa raikkaalta! Meillä on Vitamix ja nyt uuden syksyn alkaessa olenkin miettinyt ideoita mitä sekoituksia voisin tehdä. Oliko käyttämäsi vadelmat ulkolaisia? Kun niistä on niin kovasti ollut keskustelua, ettei saisi suoraan jäisenä käyttää. Harvoin vaan kaupassa on kotimaisia:/

  • Hanna

   Ostan kotimaista pakastevadelmaa :)
   Kannattaa muuten inspiraatioksi kurkata esim. theblender.fi eli Suomen Vitamixin kotisivut joissa paljon reseptejä ja simplegreensmoothies.com jos vihersmoothiet kiinnostaa :) (Ja jos ne ei kiinnosta niin suosittelen silti tutustumaan ;) Myös health coaching -sivuiltani saat uutiskirjeen tilauksen vastapostina pienen vihersmoothieoppaan jos vihreät juomat ja niiden hyödyt kiinnostavat. Mukana muutama smoothieohje myös :)

Vastaa

Lohiwokki © Hanna StoltAppelsiini-vadelmasorbetti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje