Lettuja aamupalaksi

Letut © Hanna Stolt

Lettuja aamupalaksi

Siskon kyläillessä meidän piti tehdä lettuja jälkiruoaksi, mutta jälkiruokaan mennessä olimmekin kaikki niin väsyneitä, että päätimme jättää koko jälkkärin seuraavaan aamuun. Mikäs siinä oli sitten aamulla lettuja paistellessa ja nautiskellessa. Ei nyt mikään terveysaamiainen, mutta kylläpä maistuikin. Saatiin kolme lättyä per nenä – ihan passeli annos. Lettujen kanssa maistui muuten superhyvältä Malmgårdin vadelmahillo – pientä porvoolaista luksusta jota löytyy ihan perus markettienkin hyllystä täällä. Letut tein taas Anton&Antonin lettujauhoista paketin ohjeen mukaelmalla.

  • 3,5 dl A&A lettujauhoa
  • 4 dl täysmaitoa
  • 2 dl kermaa
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl voisulaa

Sekoita ainekset ja anna levätä n. 20 min. Paista letut voissa. Nauti.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Perinteinen lihakeitto © Hanna StoltKookos-katkarapurisotto © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje