Pehmeä tyrnismoothie

Tyrnismoothie © Hanna Stolt

Tyrnismoothie

Meillä hajosi jääkaappi ja olin juuri ostanut monta pussillista pakastemarjoja. Tyrnimarjoja esimerkiksi oli iso pussillinen ja päätin käyttää marjat äkkiä ennen kuin pilaantuivat. Siinä syntyikin aivan ihana tyrnismoothie, täynnä vitamiineja ja kaikkea hyvää. Käytin smoothieen Aitokaupasta löytämäni pienen luomuavocadon joka on minusta aivan täydellisen kokoinen smoothieen ja maukas! Maku on aivan muuta kuin niissä “tavallisissa” isoissa avocadoissa. Samoin väri.

  • 1 luomu avocado
  • 1 pieni luomuomena
  • 1-2 dl luonnon jogurttia
  • 1 – 1,5 dl tyrnimarjoja

Kaikki ainekset korkeaan astiaan ja sauvasekoittimella sekaisin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää blenderiä. Säästä muutama marja päälle koristeeksi, tai käytä esim. tyrnijauhetta koristeena.

Smoothien ainekset © Hanna Stolt

Smoothien ainekset

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Ananasmehu © Hanna StoltHaalea hedelmäwokki © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje