Raikas ananasmehu

Ananasmehu © Hanna Stolt

Raikas ananasmehu

Terveisiä muutto-remontti-kaaoksen keskeltä! Vähän tahtoo bloggaaminen jäädä kaiken muun hässäkän jalkoihin, mutta pian päästään normaalivauhtiin taas! Aurinko helotti ikkunasta sisään tänään kun avasin silmäni ja aloittelimme tyttäreni kanssa aamua raikkaalla, vastapuristetulla ananasmehulla. Valmistin mehun mehulingolla hetkessä. Se myös katosi laseista hetkessä :) Aurinkoisen värinen ja mielettömän raikkaan makuinen!

  • 0,5 tuore ananas
  • 1 granny smith omena
  • 0,5 limen mehu

Poista ananaksesta kuori ja kuori omena. Laita ne sopivina paloina mehulinkoon. Purista lime lopuksi sekaan käsin (tai voi senkin kuorittuna linkoon laittaa). Nauti heti!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Patisserie Teemu & Markuksen ystävänpäiväkakku © Hanna StoltTyrnismoothie © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje