Pehmeä pataattikeitto

Pataattikeitto © Hanna Stolt

Pataattikeitto

Pataattikeitto © Hanna Stolt

Pataattikeitto

Pataatti on ihan mahtava juures. Kirjoitin pataatin hyödyistä myös terveysvalmennus-uutiskirjeessäni viime joulukuussa. Pataatista saa ihanan pehmeän sosekeiton käden käänteessä. Olen myös ihastunut kardemummaan jota käytin tässäkin keitossa. Tilasin iHerbin kautta kokonaisia kardemumman “podeja”. Siis niitä vihertäviä koteloita joiden sisällä sitä pullassakin käytettävää tummaa kardemummaa asustelee. Maku on niin raikas ja maukas, etten enää ikinä käytä muun laista kardemummaa!

 • 1 – 1,5 pataattia
 • 1 pkt Bionan creamed coconut
 • vettä
 • kardemummaa
 • kuivattua salviaa
 • mustapippuria
 • suolaa

Kuori ja pilko pataatti. Keitä se täysin kypsäksi vedessä, niin että palat juuri peittyvät veteen. Kaada osa keitinvedestä kulhoon. Soseuta pataatti pienessä vesimäärässä ja lisää sekaan creamed coconut. Lisää tarvittaessa sekaan keitinvettä. Mausta.

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
 • ulla

  hei taas, tätä täytyy ilman muuta kokeilla, kiitos!

  • Hanna

   Suosittelen. Helppo, herkullinen ja terveellinen :)

Vastaa

Mehevä banaani-kookosleipä © Hanna StoltRikollisen helppo ja hyvä savulohipasta © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje