Vihreä porkkanamehu

Vihreä porkkanamehu © Hanna Stolt

Vihreä porkkanamehu

Miten porkkanamehusta saa vihreää? Lisäämällä siihen pari lehtikaalin lehteä. Samalla siitä tulee terveellistä isolla teellä! Kaali ei maistu hirveästi mehun joukossa, mutta tekee siitä mahtavan aamunaloitusjuoman. Nyt mehulingot esiin taas, kevät ja vastapuristetut mehut ne vasta on jotain! Harvat meistä syövät riittävästi vihreitä joten tämä on aivan mainio tapa saada lisää terveellisiä “vihreksiä” omaan ruokavalioon.

  • 500 g luomu porkkanaa
  • 2 lehtikaalin lehteä

Kuori porkkanat. Huuhtele lehtikaalin lehdet. Mehusta. Nauti.

ainekset

ainekset

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kallen tomaattikeitto mozzarellalla © Hanna StoltMehevä banaani-kookosleipä © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje