Sydänsurujen kakku

Tämän ohjeen oli siskoni työkaveri löytänyt netistä. Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa. Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään. Sydänsurujen kakku on nimestään huolimatta myös kiva vieminen kylään. Koristele tomusokerilla ja kääräise kinkunpaistopussiin tai sellofaaniin. Koristele paketti lahjanarulla.

Sydänsurujenkakku © Hanna Stolt

Muistattehan myös käydä äänestämässä kilpailureseptiäni Snellmanin kisassa! Samalla osallistutte itse arvontaan missä voi voittaa illallisen huippuravintolassa + hotelliyön Helsingissä :) äänestää voi tykkäämällä – painike löytyy heti kuvan alta.

 • 5 dl vehnäjauhoja
 • 0,75 dl kaakaojauhetta
 • 2 tl leivinjauhetta
 • 1 tl vaniljasokeria
 • 1 tl suolaa
 • 4 dl sokeria
 • 1 prk rahkaa
 • 2 kananmunaa
 • 150 g sulatettua voita
 • 0,5 dl maitoa
 • taloussuklaasta muruja reilusti sekaan
 • tomusokeria koristeluun

Sekoita kaikki ainekset. Kaada taikina isoon jauhotettuun rengasvuokaan. Paista 200°:ssa n. 1 h.

Facebook Comments
Related Posts
Comments

Vastaa

Parhaat blinit © Hanna StoltPikasalaatti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje