Banaani-porkkana-mantelismoothie

Banaani-porkkanamantelismoothie

Banaani-porkkana-mantelismoothie

Mantelimaito rocks. Ainakin kun sen itse tekee. Löysin tällaisen ohjeen Betacyanin-blogista. Juoma näytti tosi kauniilta, mutta kuulosti vähän hurjalta. Ajattelin kuitenkin, ettei se voi olla niin nätti jos se maistuu pahalta, sitä paitsi siinä on monta minun lempparia yhdessä: mantelimaito, itsepuristettu porkkanamehu, inkivääri. Ei voi mennä pieleen!

Eikä mennyt. Kalle oli todella epäileväinen kun esittelin sille aamun drinkin, mutta kehui hänkin maistettuaan. Tämä on oikeasti tosi hyvää! Ja terveellistä. Jos et jaksa tai pysty puristaa omaa porkkanamehua niin osta Brämhultsin porkkanamehua, se maistuu oikealle porkkanalle, sisältää vain ja ainoastaan porkkanaa, eikä sitä ole pastöroinnilla pilattu.

Kaksi pientä lasia tai yksi iso lasillinen

  • 2 dl mantelimaitoa
  • 1 banaani
  •  0,5 tl kanelia
  • 2 dl vastapuristettua porkkanamehua (tähän meni 500 g porkkanaa. Vähän riippuu miten mehukasta porkkana on)
  • peukun kokoinen pala tuoretta inkivääriä (mehusta kuorittuna porkkanan mukana)
Sekoita mantelimaito, banaani ja kaneli seuvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi juomaksi.
Kaada porkkana-inkiväärimehu lasiin / laseihin ja mantelimaito sen päälle. Sekoita lusikalla sekaisin.
Koristele juoma kanelilla.
Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Hillot © Hanna StoltMango Cake Pops

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje