Sunnuntaibrunssi Porvoossa: Sinne

Sinne: viherseinä ravintolan perällä

Sinne: viherseinä ja avoin keittiö ravintolan perällä

Kävimme koko perhe taas pitkästä aikaa Porvoon Sinne:ssä viikonloppuna. Tämä on vaan yksinkertaisesti yksi minun lempipaikoista missään. En osaa sanoa mikä Sinnestä tarkalleen tekee juuri Niin erikoisen, mutta se vaan kolahtaa. :) Satuimme sopivasti paikalle hieman ennen toisen brunssikattauksen alkua – toisin sanoen juuri ennen seuraavaa ryysistä. Onnekkaat me saimme paikan viimeisen vapaan pöydän. Ylläoleva kuva on napattu vain hetkeä ennen kuin kaikki varatut pöydät täyttyivät. Sinne on aina täynnä  joten oma pöytä kannattaa varata ajoissa! Brunssimenu koostui ihan mielettömän herkullisesta saaristolaispöydästä ja omavalintaisesta pääruoasta. Lisäksi samaan hintaan (à 33 €) kuului jälkiruoka (sama molemmissa menuvaihtoehdoissa). Ihana paketti.

Sinne: upea sisustus

Sinne: upea sisustus

Paikkafiilistelyä yllä. Sinne on tyylikkään skandinaavisesti sisustettu. Tykkään siitä, että tehdashallimiljöötä on säilytetty tyylikkäästi eikä sitä ole peitetty sisustukseen.

Brunssin alkupalat saaristolaispöydästä

Brunssin alkupalat saaristolaispöydästä

Yllä otos omalta alkupalalautaseltani. Ihan mieletöntä katkarapurööraa, sairaan hyvää lohta ja lihaa.. Pelkkä alkupalatarjonta olisi saanut meidät lähtemään kotiin tyytyväisinä, mutta tämä mässäilykiertue se vaan jatkui. Kohti pääruokaa.

Brunssin pääruoka: lohta

Brunssin pääruoka: lohta

Söimme siis molemmat pääruoaksi lohta. Ei sillä, etteikö toinenkin pääruoka olisi kiehtonut, valitsemme vain molemmat usein kalaa ulkona syödessämme. Kalaa ei vaan tule kotona syötyä riittävän usein. Lohi oli grillattu ja sen viereltä löytyi maukasta pepinette-pastaa ja simpukkavaahtoa. Nam… Meidän tyttö ihastui tuohon simpukkavaahtoon ihan totaalisesti :)

Brunssin jälkiruoka: suklaakakkua ja laventelijäätelöä

Brunssin jälkiruoka: suklaakakkua ja laventelijäätelöä

Jälkkäriksi saimme uskaliasta laventelijäätelöä ja suklaakakkua kaikenlaisen muun hyvän kera. Laventeli maistui jäätelössä voimakkaasti. Itse pidin mausta, mutta jos jollekin ei laventelin maku iskisi niin se olisi ollut kyllä liian hallitseva. Tämä oli minusta erinomainen brunssijälkiruoka.

Lisäksi mainittakoon vielä, että Sinnessä saa ehkä maan parhaat espressot. Havahdun tajuamaan tämän joka kerta. En tiedä mitä kahvia käyttävät, mutta espressossa on mahtava crema ja maku.

 

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • klaara

    Hyvänen aika mitä ruokia!! Pakko lähteä täältä Tampereelta joskus Porvooseen. Paikkakin näytti niin upealta. Terveisin.

    • Hanna

      Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, suosittelen lämpimästi! :)

Vastaa

Kookospannacotta © Hanna StoltYesDelin karppaustuotteita

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje