Piparkakkusuklaapallot

Nyt jos mietit, että mitä tekisit lopuille joulupipareille niin tässä idea. Teimme tällaisia piparkakkusuklaapalleroita meidän tyttären synttäreille. Nättejä ja ihan hyviäkin herkkuja. Ihan en ole varma onko isoin nomparellein päällystetyt pallukat minun mieleeni, ehkä pienemmillä nomparelleilla olisi tullut parempi syömistuntuma, tai sitten ihan sillä ohjeen mukaisella kidesokeri / piparimuru koristelulla. Maku oli kuitenkin veikeä ja nämä olivat kivan prinsessamaisia pikkutytön ensimmäisille synttäreille. Ohje löytyi Elle mat & vin -lehden numerosta Nov-Dec nr 8 2012. Pallerot on myös melko nopea tehdä joten jos tulee kiire valmisteluissa, näillä saa nopeasti näyttävän herkun pöytään.

n. 15 kpl

  • 4 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl murennettuja piparkakkuja
  • 200 g voita
  • 3 rkl kaakaota (Fazerin tummaa tai Van Houten)
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl kahvia
  • kidesokeria tai murennettua piparia koristeluun

 

Sekoita kaikki ainekset paitsi kahvi, joka lisätään viimeiseksi. Työstä taikinaa hetki. Pyörittele palleroita ja pyörittele valitsemassasi koristeessa (piparkakkumurska / kidesokeri / nomparellit / …)

Piparkakkusuklaapallot © Hanna Stolt

Piparkakkusuklaapallot

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

La FamilleFalafel ja minttujogurtti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje