Rapucrostinit

Rapucrostinit © Hanna Stolt

Rapucrostinit

Lisää herkkuja meidän tyttären 1-vuotissynttäreiltä. Tein tällaisia pieniä rapucrostineja pieniksi, helpoiksi suupaloiksi. En löytänyt Herkusta kuin gluteenittomia crostineja, jotka eivät kyllä olleet mitään ihan parhaita. Valmiita crostineja maistellessa totesin myös, että täyte maistuisi erinomaisen hyvältä ruisnappien päällä joten suosittelen kokeilemaan ruisversiona tätä pikkuherkkua. Ohje on tämäkin viimeisimmästä Elle mat & vin -lehdestä (Nov-Dec, nr 8 2012). Täytteen voi hyvin valmistaa päivää ennen joten juhlapäivänä se on helppo ja nopea vain lusikoita crostinien tai ruisnappien päälle ja koristella vaikka persiljalla. Jos tästä tekee ruisnappiversion, voisi päälle laittaa enemmänkin koristetta – vaikka pari katkarapua ja kaprista persiljan lisäksi. Tulisi tosi nätti makupala!

n. 15 kpl

  • 100 g ravunlihaa purkissa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl sitruunamehua (0,5 sitruunan mehu)
  • 1 salottisipuli hienonnettuna
  • 1 nippu persiljaa hienonnettuna
  • 1 punainen chili hienonnettuna (poista siemenet)
  • 1 rkl kaprista
  • 3 rkl majoneesia
  • 15 crostinia

Sekoita rapu kaikkien muiden ainesten kanssa blenderissä tai sauvasekoittimella. Laita seosta n. teelusikallinen crostinin päälle. Koristele oman maun mukaan.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Viikuna-vuohenjuustohattuset © Hanna StoltAamun kännistys © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje