Inspiration

Cupcake inspiration

Cupcake inspiration

Gurmee.netissä kelluu TNS Gallupin kysely, mitä ihm? Vastaus kysymykseen on, että tuo kelluva kyselylappunen näkyy jokaiselle lukijalleni kerran, kun olet klikannut Kyllä tai Ei, katoaa tuo kysely näkyvistä. Syy siihen, että tuo kysely blogissani näkyy selittyy puolestaan sillä, että lokakuussa blogimaailmaan syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti ja Gurmee.net on kutsuttu mukaan!

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Gurmee.netissä näkyy siis hetken aikaa TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Kun olet vastannut kyselyyn (tai ilmoittanut ettet halua vastata siihen), ei se enää näy blogissa seuraavan kerran vieraillessasi.

Kiitos jo etukäteen kaikille kyselyyn vastanneille!

Kuva: http://freerangestock.com/details.php?gid=&sgid=&pid=17518

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Savuinen pataattikeitto © Hanna StoltPehmeä punajuurikeitto © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje