Paras marjarahka

Mansikkaa ja mustikkaa © Hanna Stolt

Mansikkaa ja mustikkaa

Mustikkarahka ylhäältä © Hanna Stolt

Kaunis mustikkarahka

Vadillinen rahkaa © Hanna Stolt

Vadillinen rahkaa

Mustikkarahka-annos © Hanna Stolt

Mustikkarahka-annos

Kesä on fantastista aikaa kun kaikkialta luonnosta löytyy ihania herkkuja. Yksi kesän parhaista jälkkäreistä on marjarahka. Yksinkertainen, mutta kaunis marjarahka syntyy näistä yksinkertaisista aineksista ja pienellä vaivalla. Mitä enemmän rahkaan upottaa marjoja, sitä paremmalta se maistuu. Ohjetta on myös helppo skaalata. Yhtä rahkapurkkia kohti tarvitaan 2 dl kermaa. Makeutuksen voi käytännössä hoitaa omilla lempparimakeutuksilla: stevialla / tomusokerilla / sokerilla / vaniljasokerilla / hunajalla / agavesiirapilla…

  • 2 dl kermaa
  • 1 prk maitorahkaa
  • pari rkl tomusokeria
  • ripaus aitoa vaniljaa
  • hieman vaniljasokeria
  • reilusti marjoja

Vaahdota kerma vaahdoksi. Sekoita hyvin joukkoon maitorahka sekä marjat. Makeuta tomusokerilla, vaniljalla sekä vaniljasokerilla. Maistele välillä jotta rahkasta ei tulisi liian makeaa, tai toisaalta että siitä tulee riittävän makeaa. Vanilja sekä vaniljasokeri tuovat rahkaan kivan lisämaun ja taittavat rahkan kitkeryyttä. Koristele rahka reilulla kerroksella tuoreita marjoja – näin annoksesta tulee upean herkullisen näköinen!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Puolukkapiirakka ja mantelikerma © Hanna StoltMureketäytteinen kuha ja juuressalaatti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje