Kaunis Veera, Lahti

Perunasalaatti © Hanna Stolt

Perunasalaatti

Kävimme Lahden reissulla lounaalla satamassa, ravintolalaiva Kaunis Veerassa. Otimme Kallen kanssa pizzat ja minun siskoni puolestaan malttoi odottaa salaattia (jota me nälkäisempinä emme kokeneet voivamme odottaa). Tilasin itse perus kinkku-ananas-aurajuustopizzan, joka oli kyllä aikamoinen pettymys. Se oli kuorrutettu sillä perus “kinkkuhötöllä”, mitä suurin osa pizzerioista käyttää. Tämä kyseinen kinkkulaji on jotain hyvin, hyvin kaukaista sukua millekään oikealle kinkulle ja harmittaa joka kerta kun siihen törmää omassa pizzassa.

Kalle tilasi kokin erikoisen. Tämä pizza kuulosti erikoiselta pinaatteineen ja cashewpähkinöineen, mutta oli kuulemma oikein hyvää. Vähän Kalle joutui lisäilemään mausteita, mutta mieluummin näin päin, kuin että pizza olisi kyllästetty suolalla ja muilla mausteilla. Hyvän näköistä se oli myös.

Paras annoksista oli kuitenkin siskon salaatti. Se oli muistaakseni perunasalaatti ja näytti todella herkulliselta. Tämä oli annoksista selvästi näyttävin ja todennäköisesti myös parhaan makuinen.

Kaunis Veera on ulkoa päin kivan näköinen paatti ja ulkona riittääkin istumatilaa. Sisältä se ei ole yhtä viehättävä ja sisätiloista tuleekin enemmän mieleen työpaikkaruokala jossakin tehtaassa. Palvelu oli sellaista peruskohteliasta ja nopeaa. Kaunis Veera tarjoaa mukavaa vaihtelua perus kaupunkilounaalle – satamamiljöössä viihtyy hyvin kauniina kesäpäivänä. Ainoa ongelma tällä vierailulla olivat ampiaiset joita pörräsi ilmeisesti vuodenajan vuoksi aika reilusti kaikkialla satama-alueella.

Kamala kinkku-ananas-aurajuusto © Hanna Stolt

Kamala kinkku-ananas-aurajuusto

Kokin erikoinen © Hanna Stolt

Kokin erikoinen

 

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Tomaattikastike pastalle © Hanna StoltKookosjäätelö © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje