Skiffer, Helsinki

Skifferin pizzat © Hanna Stolt

Skifferin pizzat

Olen monet kerrat kävellyt Skifferin kylttien ohitse Helsingin rantakatua pitkin ja miettinyt, että tuolla voisi käydä. Koskaan aiemmin en tosin ole saanut aikaiseksi oikeasti käydä paikan päällä. Teimme pienen päiväkävelyn ja sen välissä poikkesimme Skifferissä lounaalla ja olin aivan äimänä. Mikä ihana paikka!!! Maisemat ovat kauniit ja paikka on todella viehkeä. Skiffer on jotenkin rujolla tavalla hemaisevan kaunis paikka.

Venekuljetus Skifferiin menee n. 20 min välein läheltä kahvila Ursulaa. Venemaksu 5 € sisältyi lounaan hintaan ja eipä tuo nyt muutenkaan niin kovasti rahapussia keventäisi. Venematkaan menee n. 2 min ja perillä odottaa viehättävä miljöö. Kun veneestä nousee rantaan, tuntuu melkein kuin astuisi johonkin aivan toiseen maailmaan. Skifferissä voi viettää oman pienen hetken ulkomailla ihan kotirantsussa.

Söimme molemmat pizzat (taas!) ja kylläpä vaan maistui. Perus kinkku-ananas-aurajuusto ei ollutkaan mikään perus, vaan kunnon gourmet-versio… Ahh… Menetin sydämeni tälle paikalle.

Maisema Skifferistä © Hanna Stolt

Maisema Skifferistä

Skifferin miljöötä © Hanna Stolt

Skifferin miljöötä. Paikka ei kyllä ollut näin tyhjillään, mutta nappasin kuvan heti kun viereinen pöytä tyhjeni ja baari oli tyhjillään :)

Skifferin kyltitystä rantakadulla © Hanna Stolt

Skifferin kyltitystä rantakadulla

 

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments

Vastaa

Bruschetta © Hanna StoltKaritsaa mäntyvartaassa © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje