Suolainen pannari

Suolainen pannari © Hanna Stolt

Suolainen pannari

Kalle teki tässä hiljattain todella hyvää suolaista pannaria, eli pannukakkua. Käytimme täytteeseen vähän mitä kaapista löytyi. Kun pannarin pohja toimii, voi siihen hyvin lisätä aina omat herkut täytteeksi tai käyttää sitä mitä kaapista löytyy kuten mekin teimme.

Pannarin taikina:

 • 1 tl suolaa
 • 4 kananmunaa
 • 1 l maitoa
 • 2 dl spelttijauhoja
 • 2 dl durumvehnäjauhoja
 • 5 rkl voita
Pannarin täyte:
 • 1 pkt pekonia
 • 1 pss vihreitä papuja
 • pari tuoresipulia / kevätsipulia
 • (voita paistamiseen)

Sekoita kaikki ainekset paitsi voi keskenään. Sulata voi. Voitele syvä uuninpelti voilla ja sekoita loput voista taikinan joukkoon. Kaada taikina pellille.  Paista pannulla pekoni kypsäksi. Kuullota joukkoon vihreät pavut ja renkaiksi leikattu tuoresipuli. Lisää tämä paistos pannukakun joukkoon. Paista 225 asteessa kunnes pannari on hyytynyt ja pinta on kullanruskea.

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
 • Susanna

  Hei, voiko spelttijauhoja korvata jollain?

  • Hanna

   Hei! Voi toki, tavallisilla vehnäjauhoilla, sämpyläjauhoilla, durumvehnäjauhoilla… mitä näitä nyt on :) Eli pannari ei vaadi nimenomaan spelttijauhoja. Me itseasiassa korvattiin alkuperäisen ohjeen vehnäjauhoista osa speltillä – vaihto onnistuu siis hyvin myös toiseen suuntaan.

Vastaa

Vihreä mehu © Hanna StoltSushit © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje