Miyako Mama’s Sushi

Sushit © Hanna Stolt

Sushit

Herkuttelimme eilen pitkästä aikaa Miyakon susheilla kun tulimme kotiin sen verran myöhään, ettei ruuanlaitto enää oikein tuntunut houkuttelevalta vaihtoehdolta. Jokin aika sitten kävin Miyakossa lounaalla ja meille ehdotettiin uunissa paistettua sushia. En ole ennen kuullut lämpimästä sushista, mutta tietysti tuota piti kokeilla ja jestas mitä herkkua se olikin! Tuosta kokemuksesta innostuneena tilasin meille parit lämpimät maistiaiset tälläkin kertaa. Miyakossa pidän erityisesti siitä, että siellä on aivan valtava sushivalikoima. Ravintolassa voisi varmaan käydä viikon joka päivä ja tilata silti joka kerta eri setin :)

Tällä kertaa lautasella:

  • 2 kpl uunissa paistettu ankerias
  • 4 kpl Avocadohosomaki
  • 4 kpl Maki “Green River”
  • 4 kpl Maki “Kurasawa” (tämä on minun kestosuosikki)

Miyako Mama’s Sushi löytyy tällä hetkellä rakennustelineiden takaa Iso Robalta, Bar Llamasia vastapäätä. Suosittelen lämpimästi.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Suolainen pannari © Hanna StoltTimbaalin etana © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje