Snickers cheesecake brownies

Snickers cheesecake brownie © Hanna Stolt

Snickers cheesecake brownie

Tämä jälkiruoka on pala taivasta niille, jotka rakastavat makeita herkkuja. Tämä brownie on superherkku! Ja kaiken kukkuraksi melko helppo valmistaa. Ohje löytyi Bakers Royale -blogista ja sieltä löytyy myös huomattavasti näyttävämmät otokset samasta jälkkäristä. Minulla on valitettavasti näyttää vain tämä pikkuräpsy joka kalpenee BR-blogin kuvien vierellä. Alla olevan ohjeen määrät olivat alunperin jenkkimuodossa ja olen ne vapaalla kädellä kääntänyt meidän yksiköihin. Näillä määrillä tein oman satsin ja hyvin toimi.

Lämmitä uuni 200°:een. Voitele brownie-vuoka (20 x 20 cm)

Brownie:

 • 8 rkl voita
 • 125 g taloussuklaata
 • 3 dl sokeria
 • 1 tl vaniljajauhetta tai -uutetta
 • ¼ tl suolaa
 • 2 kananmunaa
 • 1,5 dl vehnäjauhoja

Snickers Cheesecake -kerros:

 • 1 kananmuna
 • 1 rkl vaniljajauhetta tai -uutetta
 • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
 • 1,5 dl (Siro) sokeria
 • 8 Snickers -patukkaa paloiteltuna

Brownien valmistus:

 1. Laita voi ja taloussuklaa sulamaan vesihauteeseen. Sekoita tiheään kunnes seos on sulanut. Siirrä suklaa vesihauteineen pois lämmöltä ja lisää sokeri, vanilja ja suola. Lisää kananmunat yksi kerrallaan, sekoittaen aina välissä kunnes ne ovat kunnolla sekoittuneet taikinaan. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita huolellisesti, vatkaa puisella kauhalla kunnes seoksesta tulee kiiltävää. Tähän menee n. 1 min.
 2. Kaavi taikina brownie-vuokaan ja paista 20 min, tai kunnes brownie alkaa irrota vuoan seinämistä. (Huom! sen ei tarvitse olla aivan kypsää, sillä tätä paistetaan vielä lisää hetken päästä.) Sillä aikaa kun brownie paistuu uunissa, valmistele jääkylpy. Täytä brownie-vuokaa isompi astia kylmällä vedellä ja lisää siihen jääkuutioita. Älä skippaa tätä vaihetta, sillä tästä todella on hyötyä brownielle. Kun brownie on valmis, ota se pois uunista ja laita jääkylpyyn ja anna jäähtyä täysin.

Snickers Cheesecake -kerroksen valmistus:

 1. Lisää kaikki ainekset samaan kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos jäähtyneen brownien päälle ja paista 25-30 min kunnes cheesecake -kerros on jähmettynyt. Jäähdytä brownieta kunnes se on lämmintä (eikä enää kuumaa) ja painele Snickersin palaset cheesecake-kerrokseen.

Tämän herkun voi hyvin valmistaa jo etukäteen esim. edellisenä päivänä. Browniesta tulee ihanan mudacake:mainen ja Snickers antaa purutuntumaa. aivan mahtava keksintö!

Facebook Comments
Related Posts
Comments
 • Leena

  Näyttää hurmaavalta!! Slurps… 8 snickersiä!

Vastaa

Caprese-salaatti ja karitsaa © Hanna StoltVihreä mehu © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje