Bruschetta chunky salsalla

Bruschetta chunky salsalla © Hanna Stolt

Bruschetta chunky salsalla

Bruschettat © Hanna Stolt

Bruschettat

Teimme Kallen kanssa kesäisen alkupalan Eat & Joy:sta ostetusta maalaisleivästä sekä Chunky Salsasta, jonka ohjeen löysin Elle Mat & Vin -lehden uudesta numerosta (juni-juli, 4-5/2012). Raikas alkupala, välipala tai vaikka picnic-eväs.

Chunky Salsa 4:lle

  • 2 vihreää omenaa (Granny Smith on hyvä, sopivan hapokas)
  • 1 ruukku basilikaa
  • 500 g kirsikkatomaatteja eri väreissä jos löytyy
  • 0,5 punasipuli
  • 0,5 sitruuna
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 4 rkl hyvää oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Huuhtele omenat ja paloittele omenat. Hienonna basilika “keskihienoksi”. Puolita tomaatit. Hienonna punasipuli. Laita kaikki ainekset kulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pastasalaatti © Hanna StoltChunky salsa & kolja © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje