Kallen maa-artisokkakeitto

Kallen maa-artisokkakeitto © Hanna Stolt

Kallen maa-artisokkakeitto

Kalle teki älyttömän hyvää maa-artisokkakeittoa meille siikamenyn alkuruoaksi. Me ollaan tehty monta kertaa tätä maa-artisokkakeittoa, mutta Kalle käytti nyt vähän tujumpia mausteita menestyksellä. Keitto tarjoillaan valkotryffeliöljyn kera. Nam..

  • pussillinen maa-artisokkaa
  • täysmaitoa
  • voita
  • chilijauhetta
  • valkopippuria
  • suolaa
  • valkotryffeliöljyä tarjoiluun

Kuori maa-artisokat ja keitä ne kypsäksi. Kaada vesi pois ja soseuta maa-artisokat. Lisää joukkoon loraus täysmaitoa (tai kermaa) ja nokare voita. Mausta suolalla, valkopippurilla ja chilijauheella kevyesti. Maa-artisokan maun pitäisi kuitenkin maistua päämakuna, mausteet vain auttavat korostamaan sitä. Tarjoile keitto valkotryffeliöljyn kera ja nauti.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Tomaatti-chèvre pastakastike © Hanna StoltPastasalaatti © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje