Tomaatti-chèvre pastakastike

Tomaatti-chèvre pastakastike © Hanna Stolt

Tomaatti-chèvre pastakastike

Miten nyt on tullutkin tehtyä näin paljon superhelppoja ja nopeita ruokia? Taas kerran oli kiire päällä ja nälkä kurni mahassa. Jääkaapista löytyi chèvreä ja kaapista tomaattimurskaa. Vielä kun pakkasesta löytyi hyvää pestoa, oli ohjekin ehtinyt jo muodostua päässä. Tämä kastike on todella helppo ja maukas pastan, tai vaikka parsakaalin kera.

 • 400 g kanansuikaleita (naturel)
 • 1 tlk tomaattimurskaa
 • 1 prk chèvreä (pehmeää vuohenjuustoa)
 • 3 rkl vihreää pestoa
 • kookosöljyä paistamiseen
 • suolaa
 • mustapippuria

Paista kanat (kookos)öljyssä kypsiksi. Kaada sekaan tomaattimurska, chèvre sekä pesto. Sekoita hyvin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi esim. provencalella. Meillä oli niin maukasta pestoa, ettei tämä satsi kaivannut sen enempiä yrttimausteita.

Tarjoa saman tien pastan kanssa.

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
 • ann

  Tää oli ihan superhyvää!! Suuret kiitokset hyvästä ohjeesta :)

  • Hanna

   Kiitos kommentista ja ole hyvä vaan :)

Vastaa

Pikapulla © Hanna StoltKallen maa-artisokkakeitto © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje