Porkkana-kookoskeitto

Porkkana-kookoskeitto © Hanna Stolt

Porkkana-kookoskeitto

Minun hyvä ystävä oli kylässä ja meidät yllätti nälkä pikkuneidin ollessa päiväunilla. Jääkaapista löytyi porkkanaa ja kaapista kookosmaitoa joten päätin pistää kasaan porkkanasosekeiton kookosmaidolla. Helppo ja nopea lounas. Vielä kun olisi saanut sauvasekoittimella tuon soseutettua niin olisi tullut oikein samettista, muta en raaskinut metelöidä pikkuisen nukkuessa ja soseutin perunanuijalla :) Eipä tuo koostumus makua haitannut ja toisaalta tykkään kun on vähän tekstuuria.

  • 1 pss porkkanaa (luomu)
  • 1 tlk kooskosmaitoa (luomu)
  • korianteria (kuivattua)
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Kuori porkkanat ja keitä tai höyrytä ne kypsiksi. Kaada pois keitinvesi ja soseuta porkkanat. Kaada joukkoon kookosmaito ja sekoita hyvin. Mausta korianterilla, suolalla ja mustapippurilla.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Miyako Mama's sushit © Hanna StoltRiesling menu © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje