Kaalipaistos

Kaalipaistos © Hanna Stolt

Kaalipaistos

Teki pitkästä aikaa mieli tehdä kaalipaistosta kun Eat&Joy:ssa tarttui kaalin kerä käteen. Marketista puolestaan tuli päivää aiemmin ostettua luomu jauhelihaa joten siinähän ne ainekset jo melkein olikin. Tämä on niin helppoa ja niin hyvää :) Tässä alla tämän kerran ohje. Voit myös tehdä haun (oikeassa palkissa ylhäällä haku-kenttä) “kaalipaistos” jos haluat kurkata vähän eri variaatioita tästä paistoksesta.

  • 1 kaali
  • n. 700 g luomu jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • kookosöljyä paistamiseen
  • 200 g (1 prk) crème fraîchea
  • 2 prk smetanaa
  • reilu 1 rkl soijaa (lempeän makuinen Urtekram gluteeniton luomu soija)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • valkopippuria
Pese ja leikkaa kaali palasiksi. Leikkaa ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla, lisää joukkoon kaali ja sipuli. Paista kunnes kaali on sopivan pehmeää. Lisää joukkoon crème fraîche ja smetana. Mausta soijalla, musta- ja valkopippurilla sekä suolalla tarpeen ja oman maun mukaan. Sekoita hyvin. Kuumenna vielä pari minuuttia. Kaalipaistos on valmista syötäväksi.
Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

LCHF-ateria © Hanna StoltUnelmien moussekakku © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje